Antonescu: Apreciez atitudinea lui Cezar Preda, Băsescu a luat o palmă peste ochi la figurat

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că apreciază foarte mult atitudinea pe care vicepreşedintele PDL Cezar Preda a avut-o în faţa criticilor lui Traian Băsescu, arătând că şeful statului a primit "o palmă la figurat peste ochi de la Cezar Preda".

Urmărește
14 afișări

Întrebat pe cine va paria că va câştiga preşedinţia PDL, Antonescu a spus: "Cezar Preda".

"Nu vreau să-i fac un rău omului, am avut multe contre cu Cezar Preda, dare este absolut de salutat că, după cinci ani, cineva are curajul să stea aşa cum l-a lăsat Dumnezeu, în poziţie verticală şi apreciez foarte mult atitudinea lui Cezar Preda", a afirmat Antonescu.

El a spus că nu are nicio speranţă legată de vreo grupare din PDL, deoarece "nu există o grupare bună în PDL, este o răfuială între mafioţi".

Întrebat în legătură cu faptul că preşedintele Traian Băsescu îl vede doar copilot pe Victor Ponta, Crin Antonescu a arătat: "Lăsaţi-l pe domnul acesta că a ajuns să se războiască cu Cezar Preda şi a primit o palmă la figurat peste ochi de la Cezar Preda, nu trebuie să ne mai ocupăm".

Antonescu a ţinut să precizeze, apoi, că el nu ar avea nicio reţinere să voteze şi să participe la un Cabinet pe care l-ar conduce Victor Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, la TVR 1, că pe Cezar Preda nu îl recomandă nimic pentru a candida pentru o funcţie în PDL, menţionând că acesta nu a câştigat nici măcar alegeri locale, iar acum îşi dă cu părerea despre desemnarea de către şeful statului a premierului.

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda, lider al organizaţiei judeţene Buzău a partidului, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că el nu a câştigat Primăria Buzău aşa cum preşedintele Traian Băsescu nu a câştigat preşedinţia în judeţul Buzău.

"Eu n-am câştigat Primăria Buzău, cum n-a câştigat dânsul (Traian Băsescu n.r.) preşedinţia în judeţul Buzău. Sunt oameni care vor pe cineva şi oameni care nu vor pe altcineva. Nu e un criteriu democratic de a stabili unde şi când ai voie să candidezi", a spus Cezar Preda.

El a arătat că a spus că este o jignire la adresa inteligenţei româneşti un premier tehnocrat şi a apreciat că acest lucru l-a supărat pe şeful statului, Traian Băsescu.

"Supărarea preşedintelui cred că vine de la ce am spus că premierul tehnocrat este o jignire la adresa inteligenţei româneşti. Nu poţi să spui că recridibilizezi PDL prin premier tehnocrat", a adăugat Cezar Preda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici