Antonescu: Barbu mă somează legat de Voiculescu, dar ea a fost asociată cu Silvian Ionescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că i se pare incredibil să fie somat de Sulfina Barbu în cazul Voiculescu, în condiţiile în care aceasta a fost "asociată" de mai mulţi ani cu un "securist cu acte în regulă", Silvian Ionescu.

Urmărește
5 afișări

"Mi se pare incredibil să mă someze doamna Sulfina Barbu - nu ştiu ce să-i fac lui Dan Voiculescu. Domnia sa - nu ştiu dacă mai este, dar a fost ani de zile - cred că e şi acum asociată cu un ofiţer de Securitate, cu domnul colonel Silvian Ionescu şi care nu are nicio vină în discuţia asta", a spus Antonescu.

Liderul PNL a arătat că Sulfina Barbu nu poate "suporta" vestea că Dan Voiculescu a colaborat cu Securitatea, dar poate fi asociată cu un ofiţer de Securitate.

"Adică, ne putem asocia cu securişti cu acte în regulă, cu ofiţeri, putem face afaceri frumoase, în vreme ce conducem unul ministerul Mediului, unul Garda de Mediu, putem să facem bani frunmoşi, putem să fim la partid, dar nu putem să suportăm teribila dezvăluire că Dan Voiculescu a colaborat cu Securitatea", a adăugat Antonescu.

Antonescu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că va respecta înţelegerea şi va colabora cu PC, inclusiv cu preşedintele fondator al acestei formaţiuni, Dan Voiculescu, atât timp cât elementele politice ale alianţei vor fi reciproc respecate.

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au decis irevocabil, joi, că liderul conservator Dan Voiculescu este fost colaborator al fostei Securităţi, cu numele conspirativ "Felix". Astfel, ICCJ confirmă decizia Curţii de Apel Bucureşti.

Senatorul PC Dan Voiculescu declara că este "un verdict absolut incorect, care reflectă imensele presiuni exercitate asupra magistraţilor" şi preciza că procesul va continua la CEDO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici