Antonescu: Băsescu a fost lider la absenţe în Parlament în '92-'96, când era deputat

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, referitor la aluzia preşedintelui Băsescu din dezbaterea de la Cluj-Napoca privind problema absenţelor de la Parlament, că Traian Băsescu a fost lider la absenţe când era deputat, între anii 1992-1996, lipsind însă şi cinci ani din funcţia de preşedinte.

Urmărește
27 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Băsescu a fost lider la absenţe în Parlament în '92-'96, când era deputat

Antonescu: Băsescu a fost lider la absenţe în Parlament în '92-'96, când era deputat (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Eu i-am spus domnului Băsescu, la Cluj, că, la figurat, a lipsit din funcţia de preşedinte al României cinci ani, atunci când domnia sa, încercând să fie şmecher cum s-a obişnuit să fie şi i-a mers cinci ani, a făcut aluzie la faptul că dânsul se duce la serviciu şi că eu am absentat de la Parlament. Deputatul Traian Băsescu, în '92-'96, când era în Opoziţie, sau '95 când s-a retras, în perioada respectivă a fost lider la absenţe în Parlament", a susţinut, la B1 Tv, Antonescu.

Candidatul liberal la prezidenţiale a calificat informaţia ca fiind "un amănunt amuzant" şi a menţionat că pe acest subiect nu este vorba de ţinerea condicilor, ci de evidenţierea faptului că trebuie verificat dacă în momente importante fiecare pe poziţia sa a fost unde trebuia.

"E un amănunt amuzant. Nu e vorba aici de a ţine condici, e vorba de a vedea în momente importante fiecare în poziţia lui dacă a fost sau nu unde trebuia să fie. Eu am pretenţia că, în calitate de parlamentar, lider de grup parlamentar şi de ministru, când am fost, am fost acolo unde trebuia să fiu şi am făcut ce trebuia să fac. Domnul Băsescu ca preşedinte, nu", a conchis Crin Antonescu.

În confruntarea electorală de sâmbătă, de la Cluj-Napoca, preşedintele Traian Băsescu a spus că a căutat să fie un model şi a mers în fiecare zi la serviciu.

"Nu am lipsit de la momentele importante. Poate că dumneavoastră v-aţi dus în fiecare zi la serviciu, nu neg asta. Problema este ca aţi lipsit tare mult, însă, ca preşedinte. Vreo cinci ani", a răspuns Crin Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici