Antonescu: Blaga părea mai serios, nu o persoană care să clevetească dizgraţios cu ambasadorul SUA

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că se simte flatat de discuţiile despre persoana sa dintre Vasile Blaga şi ambasadorul SUA, obţinute de WikiLeaks, el subliniind că Blaga părea mai serios, nu o persoană care să clevetească dizgraţios cu ambasadorul SUA.

3 afișări

"Domul Blaga părea un om mai serios decât o persoană care se duce să clevetească în felul ăsta destul de dizgraţios cu ambasadorul SUA despre câte ore lucrez eu pe zi. Sunt flatat, domnul Blaga, om important, presupun că era ministru de Interne, ambasadorul SUA - ce să mai vorbesc? - dacă ei discutau despre câte ore lucrez eu pe zi, înseamnă că sunt şi eu o persoană foarte, foarte importantă", a spus Antonescu.

El a precizat că nu se va disculpa în faţa lui Blaga despre cât de leneş este sau despre câte ore lucrează pe zi, întrucât Blaga nu are de unde şti aceste lucruri.

"Cu oarecare neplăcere remarc că viteazul şi seriosul domn Blaga, fost candidat la preşedinţia PDL, întreţine exact ca dintr-o celulă diversionistă, cum probabil lucrează ei, aceleaşi puncte de atac sau calomii la adresa unui adversar. Despre Crin Antonescu vedeţi foarte bine că propaganda până la cazul Voiculescu - care a fost mană cerească pentru ei - ce să spună ei despre Antonescu? Au scos-o pe asta că e leneş - eu am ajuns la timp întotdeauna unde am vrut; că lipseşte de la Parlament - de câte ori a trebuit să simtă prezenţa mea la Parlament, au simţit-o; că lucrez două ore pe zi - dar pot să lucrez şi două minute pe zi, este programul meu şi evident că nu e adevărat", a spus Antonescu.

El a precizat că, în cele câteva întâlniri pe care le-a avut cu ambasadorul SUA, înainte de a deveni preşedinte al PNL, nu a discutat niciodată despre persoane fizice din partidul său sau din alte partide, şi nici măcar despre preşedintele Traian Băsescu, ca persoană fizică.

"Am discutat întâmplări semnificative din politica românească, opţiuni ale PNL, ce se întâmplă semnificativ în politica românească, regională. (...) Nu am discutat la ce oră se scoală domnul Blaga, ce face imediat după ce se scoală, şi aşa mai departe", a mai spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici