Antonescu, despre Severin: Regret, e vorba de un om politic cu o carieră importantă

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că regretă situaţia europarlamentarului PSD Adrian Severin, el apreciind că este păcat că acest episod este legat de un om cu nume şi cu carieră importantă în politica românească.

Urmărește
16 afișări
Imaginea articolului Antonescu, despre Severin: Regret, e vorba de un om politic cu o carieră importantă

Antonescu, despre Severin: Regret, e vorba de un om politic cu o carieră importantă (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Regret, este vorba de un om politic cu o carieră importantă şi e păcat că acest episod e legat de un om cu nume şi cu carieră importantă în politica românească", a spus Antonescu, într-o conferinţă de presă.

"Biroul grupului S&D din PE a confirmat, marţi, excluderea europarlamentarului Adrian Severin, acuzat de corupţie, din toate poziţiile deţinute şi i-a cerut acestuia să demisioneze din Parlamentul European", se arată într-o declaraţie a grupului socialiştilor şi democraţilor din PE remisă, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

Serviciul de presă al Biroului S&D a remis agenţiei MEDIAFAX textul integral al deciziei adoptate în şedinţa de marţi.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că Adrian Severin trebuie să demisioneze din partid şi din Parlamentul European, fiind convins că eurodeputatul nu este victima unor conspiraţii, ci a propriilor sale erori.

Ponta a precizat că, dacă Adrian Severin nu înţelege să iniţieze aceste demersuri, chiar el va declanşa procedurile în acest sens.

Europarlamentarul Adrian Severin refuză în continuare să demisioneze, atât din PSD, cât şi din PE, susţinând, la Antena 3, că nu este dispus să facă "un sacrificiu ritual" şi că solicită efectuarea unei anchete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici