Antonescu: Filiala sau şeful de filială care nu semnează protocolul USL local, în afara partidului

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că nu se va ajunge la situaţia în care una sau mai multe filiale PNL să nu ajungă la consens cu PSD pe plan local, el opinând că acea filială sau preşedinte de organizaţie care nu semnează protocolul USL local ar ieşi automat în afara partidului.

Urmărește
5 afișări

Antonescu a precizat că, atât timp cât în PNL a existat o largă consultare informală, urmată de o decizie oficială, iar la luarea deciziei privid alierea cu PSD nu a existat niciun vot împotrivă din partea preşedinţilor de filiale, atunci acea filială - sau preşedinte - care nu va semna protocolul la nivel local se va afla în afara partidului, întrucât nu respectă o decizie luată de partid.

Liderul PNL a arătat că, în şedinţa CNC de luni a USL, s-a discutat şi legat de stadiul încheierii protocoalelor la nivel judeţean, el precizând că PSD şi ACD se află în ultima fază a acestui demers şi că, probabil, în cursul acestei săptămâni, aceasta va fi încheiată, neexistând probleme speciale.

Antonescu a precizat că semnarea protocoalelor la nivelul Capitalei s-ar putea să mai dureze, dar nu din cauza liderilor de organizaţii, ci pentru că USL a prevăzut, în cazul Capitalei, existenţa unor discuţii prealabile privind proiectele comune propuse electoratului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici