Antonescu: Leonard Orban nu s-a născut pe vremea lui Băsescu, nu au fost tensiuni privind persoana sa

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că nu au existat tensiuni între el şi Victor Ponta privind nominalizarea la Afaceri Europene a actualului ministru Leonard Orban, întrucât Orban "nu s-a născut pe vremea lui Traian Băsescu".

Urmărește
221 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Leonard Orban nu s-a născut pe vremea lui Băsescu, nu au fost tensiuni privind persoana sa

Leonard Orban (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Mă autocitez. Am spus limpede, în acest guvern nu se va regăsi nimeni din gaşca lui Băsescu. Nu toţi oamenii care au lucrat, de pildă Leonard Orban, pot fi calificaţi drept oameni din gaşca lui Băsescu. Diferenţa dintre domnul ministru Predoiu şi domnul ministru Orban, din acest punct de vedere, cred că nu vă scapă", a declarat Antonescu.

Preşedintele PNL a arătat că declaraţiile sale s-au referit la faptul că "este normal ca acest Cabinet să vină cu propriii săi oameni".

"Domnul prim-ministru desemnat a împărtăşit din capul locului asemenea viziune. Presupusa discuţie sau tensiune dintre noi pe acest subiect nu a existat", a mai afirmat Antonescu.

El a spus despre ministrul Orban că "nu s-a născut pe vremea lui Traian Băsescu".

"Este un om care a fost secretar de stat în vremea guvernării Convenţiei Democratice, care a lucrat la integrarea europeană împreună sau sub coordonarea ministrului de atunci, Vasile Puşcaş, între 2000-2004, care a fost comisar european, propus de premierul Tăriceanu", a menţionat Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici