Antonescu: Nu cred că Băsescu va putea trăi politic în regim normal. Să lase Guvernul să lucreze

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, la Argeş, că în opinia sa Traian Băsescu nu va putea trăi politic în regim normal şi că este imperios necesar să lase Guvernul Ponta să lucreze.

Urmărește
291 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu cred că Băsescu va putea trăi politic în regim normal. Să lase Guvernul să lucreze

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Este imperios necesar ca preşedintele să lase guvernul acesta, învestit de Parlament, să lucreze. Câtă vreme Guvernul poate lucra, noi ne vedem de treaba noastră, ne vedem de alegerile locale care sunt foarte importante (...) şi la momentul alegerilor generale vom vedea", a declarat Crin Antonescu.

"Dacă îmi cereţi un pronostic, nu cred că preşedintele Traian Băsescu va putea trăi politic în regim normal", a mai spus Antonescu.

Întrebat dacă USL ar trebui să ia în calcul posibilitatea suspendării din funcţie a şefului statului, aşa cum declarase preşedintele de onoare Radu Câmpeanu, Antonescu a arătat că, cel puţin după alegerile parlamentare, "dacă rezultatul va indica un anumit sens al voinţei populare şi partidul pe care preşedintele l-a sprijinit în mod neconstituţional, în fiecare zi, vreme de şapte ani, în viaţa căruia s-a amestecat, pentru care a făcut campanie electorală zi de zi, dacă partidul acela va obţine un scor foarte slab, atunci poate că preşedintele ar putea examina posibilitatea demisiei".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici