Antonescu: Sondajele confirmă ideea parităţii, iar PNL e mulţumit, stă conform aşteptărilor

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, că, după centralizarea a circa 75% din sondajele comandate de USL pentru stabilirea candidaţilor comuni pentru preşedinţiile de CJ şi primăriile reşedinţă de judeţ, se confirmă ideea parităţii, iar PNL are un scor conform aşteptărilor.

Urmărește
5 afișări

"PNL stă conform aşteptărilor. Când s-a discutat acordul de paritate, au existat unii care au exprimat temeri că sondajele de opinie vor arăta disproporţii care să facă neverosimilă această partitate. Sondajele de opinie confirmă ideea acestei parităţi, PNL e mulţumit", a spus Antonescu.

El a precizat că PNL va avea 50% din candidaţii USL, ca efect al protocolului.

Antonescu a arătat că centralizarea sondajelor de opinie este în prag de finalizare.

"Le vom pune cap la cap, vom avea discuţii şi negocierile respective şi, fie în două tranşe, fie toate odată, vom anunţa aceste desemnări. Septembrie este termenul limită până la care facem aceste anunţuri, dar e posibil ca să facem unele anunţuri ceva mai devreme", a spus Antonescu.

El a precizat că rezultatele sondajelor de opinie, care relevă scorurile mari ale USL, nu sunt un motiv de relaxare sau euforizare, având în vedere trendul existent, care indică Uniunea la circa 60%. El a mai spus că rezultatele exprimă însumarea mediei unor sondaje care au avut drept scop identificarea celor mai buni candidaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici