Antonescu: Toate protocoalele USL s-au încheiat, cu excepţia Bacăului şi Bucureştiului

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, luni, că toate protocoalele USL la nivel judeţan s-au încheiat, cu excepţia celor de la Bacău şi Bucureşti, el precizând că partidele constituente ale Uniunii nu mai au nicio colaborare cu PDL la nivelul administraţiei locale.

Urmărește
3 afișări

"Se poate spune acum că, exceptând Bacăul, Brăila şi Bucureştiul, toate protocoalele USL la nivel judeţean s-au încheiat. Nicăieri nu mai există colaborare cu PDL la nivelul adminstraţiei locale. În cursul acestei săptămâni vor fi rezolvate toate aceste probleme, iar eforturile noastre se vor îndrepta către profilarea potenţialilor candidaţi, sondaje, celelalte lucruri care ţin de armonizarea acestor partide", a spus Antonescu.

La finalul conferinţei de presă, liderul liberal a revenit şi a precizat că, între timp, a fost semnat şi protocolul USL la Brăila.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici