Antonescu: Toţi cei care se regăsesc în Executiv au făcut parte din Guvernul din umbră al PNL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, maţi seară, că toţi liberalii nominalizaţi în noul Executiv condus de Victor Ponta au făcut parte, încă din 2010, din Guvernul din umbră al PNL, astfel că nu are emoţii privind votul de validare din şedinţa conducerii.

Urmărește
115 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Toţi cei care se regăsesc în Executiv au făcut parte din Guvernul din umbră al PNL

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Din punctul de vedere al PNL, cum să existe probleme mâine la acest vot pentru că, excepţie făcând o singură persoană, toţi cei care se regăsesc ca miniştri au făcut parte din acel aşa-numit guvern din umbră pe care PNL l-a publicat chiar când nu exista USL, în 2010", au spus Antonescu.

El a precizat că doreşte să reamintească acest lucru pentru a arăta încă o dată că liberalii fac lucruri serioase şi că se ţin de cuvânt.

"Puţine persoane au luat în serios la vremea respectivă faptul că miniştrii anunţaţi de PNL chiar vor fi propuşi când vom ajunge la guvernare cu adevărat", a continuat el.

Antonescu a spus că persoana care face excepţie de la nominalizarea din guvernul din umbră al PNL este Lucian Isar, "un tânăr strălucit".

"Sper, aşa cum am găsit toată deschiderea propunându-l premierului, să îl trec prin votul PNL, chiar dacă, nota bene, domnia sa nu este membru al PNL", a mai declarat preşedintele PNL.

La rândul său, premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat că, din lista miniştrilor, Vasile Cepoi, Liviu Marian Pop, Victor Alistar şi Florin Georgescu nu sunt membri de partid, fiind tehnocraţi asumaţi politic de către PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici