Atacat la baionetă la Congresul PSD, PNL reacţionează: Ciolacu se vrea preşedinte, dar nu are curajul să se delimiteze de Iliescu

Marcel Ciolacu se vrea preşedinte, dar nu are curajul să se delimiteze de Ion Iliescu, spune, sâmbătă, liberalul Dan Motreanu, după ce Marcel Ciolacu a fost reales preşedinte şi candidat oficial la preşedinţia României.

Urmărește
215 afișări
Imaginea articolului Atacat la baionetă la Congresul PSD, PNL reacţionează: Ciolacu se vrea preşedinte, dar nu are curajul să se delimiteze de Iliescu

Umbra lui Iliescu încă bântuie PSD

„Marcel Ciolacu se vrea preşedinte, dar nu are curajul să se delimiteze de Ion Iliescu. Acesta era mesajul prin care Marcel Ciolacu putea să le arate românilor că PSD s-a schimbat. De fapt, Ion Iliescu rămane patronul spiritual si politic al PSD. A fost singurul preşedinte al României dat de PSD şi un şef de stat nociv pentru România. A fost şi singurul preşedinte implicat în evenimente care au dus la moartea unor oameni, precum mineriada din iunie 1990. De la Iliescu, pesediştii nu au mai dat niciun preşedinte al României pentru că românii i-au oprit în turul doi. Românii stiu ce le poate pielea pesediştilor, deşi aceştia se pretind şi astăzi, ca şi atunci, preocupaţi de viaţa cetăţenilor”, spune Dan Motreanu, pe Facebook.

El crede că românii nu vor un preşedinte din partea unui partid-stat ca PSD , ai cărui reprezentanţi s-au dovedit, în repetate randuri, „aroganţi, vicleni , mincinoşi şi cu apucături comuniste, dorind să aibă puterea totală”.

„Dorinţa lor de a controla ţara o să fie respinsă de români şi în 2024. De aceea, PSD nu a mai câştigat alegerile prezidenţiale de 24 de ani. Ion Iliescu a fost şi va fi pentru cel puţin un deceniu de acum încolo ultimul preşedinte pesedist al României. Năstase, Geoană, Ponta şi Dăncilă nu au putut sări peste umbra lui Iliescu la prezidenţiale. Nici Ciolacu nu o va putea face. PSD ramane un partid adversar al democraţiei, fapt dovedit de numeroase abuzuri, de la mineriade, la ordonaţa 13 sau reprimarea manifestaţiei din 10 august”, mai spune Motreanu.

Marcel Ciolacu a câştigat alegerile pentru preşedinţia PSD, cu 2.253 de voturi „pentru”, şase „împotrivă” şi cinci „abţineri”, iar pentru candidatura la alegerile prezidenţiale, Marcel Ciolacu a fost votat de 2.257 de membri. Contra au votat patru, iar trei s-au abţinut.

PNL a fost singurul partid atacat de pesedişti la Congresul de astăzi.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici