- Home
- Politic
- (31.03.2023, 20:00)
- Alexandru Stan
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Atomic Heart - un joc de istorie contrafactuală în care Uniunea Sovietică domină lumea, aspru criticat în contextul invaziei ruseşti a Ucrainei
- Atomic Heart este un joc first-person shooter single-player dezvoltat de Mundfish şi distribuit de Focus Entertainment şi 4Divinity.
- Jocul a fost lansat pe 21 februarie 2023 pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One şi Xbox Series X/S1.
- Dezvoltatorul Mundfish are sediul în Cipru, dar directorul său executiv a lucrat anterior la compania de comunicaţii rusă Mail.RU.
- Mundfish a primit, de asemenea, finanţare de la GEM Capital, un fond de investiţii cu sediul în Cipru, înfiinţat de un fost director executiv al companiei ruse de stat Gazprom.
Urmărește
530 afișări
Atomic Heart, Facebook
Atomic Heart are loc în 1955, într-o realitate alternativă şi se desfăşoară pe terenurile Facilităţii 3826, centrul de cercetare ştiinţifică de top al Uniunii Sovietice.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Melania Trump nu respectă tradiţia: Prima doamnă nu se va întâlni cu Jill Biden la Casa Albă
-
Ion Cristoiu: Mă întrebam pe 14 noiembrie 2014: Sunt românii capabili, duminică, la al doilea tur, de o Revoluţie prin vot?
-
Trump deţine controlul deplin asupra guvernului, dar nu va obţine întotdeauna ceea ce doreşte
-
Cutremur joi dimineaţa în Arad
În anul 1936, savantul Dmitry Sechenov a dezvoltat o tehnologie care a dus la progres în domeniul energiei şi al roboticii în URSS, eliberând o mare parte din populaţie de munca manuală.
Când a izbucnit cel de-al Doilea Război Mondial, sovieticii au obţinut rapid avantajul, dar chiar înainte ca Germania nazistă să fie învinsă în 1942, ei au eliberat un virus cu care au provocat moartea a milioane de oameni în Europa.
Astfel, s-a creat o cerere internaţională pentru roboţi sovietici ca să compenseze penuria de lucrători umani.
Ca parte a programului postbelic de reconstrucţie al Uniunii Sovietice, dr. Sechenov a creat o inteligenţă artificială numită “Kollektiv” pentru o coordonare mai eficientă a roboţilor lucrători, dar în mod neaşteptat, nu apar rezultatele dorite.
În Atomic Heart, jucătorii preiau controlul unui agent KGB care investighează o instalaţie sovietică abandonată şi se confruntă cu creaturi ciudate şi roboţi în timp ce încearcă să descopere ce s-a întâmplat cu echipa de cercetare care a dispărut.
Jocul a primit recenzii pozitive la lansare, dar a fost criticat pentru că dezvoltatorul său are legături cu Rusia în contextul războiului din Ucraina.
Dezvoltatorul jocului, Mundfish, este o companie rusă şi a fost finanţată în parte de guvernul rus, scrie escapistmagazine. Totuşi, potrivit
În plus, dezvoltatorul a primit critici pentru o declaraţie vagă împotriva războiului din Ucraina
Potrivit Telegraph, dezvoltatorul Mundfish are sediul în Cipru, dar directorul său executiv a lucrat anterior la compania de comunicaţii rusă Mail.RU.
Mundfish a primit, de asemenea, finanţare de la GEM Capital, un fond de investiţii cu sediul în Cipru, înfiinţat de un fost director executiv al companiei de stat ruse de gaze Gazprom.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Neom, cel mai ambiţios proiect al Arabiei Saudite, se confruntă cu probleme. Directorul general a renunțat la funcție după șase ani
Citește pe www.zf.ro: Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Citește pe www.zf.ro: Cum a ajuns Adin Ross, un streamer controversat de 24 de ani, să fie menţionat de Trump ca unul dintre motivele victoriei. Adin Ross, prieten cu Andrew Tate, a dus la arestarea acestuia în România. El a vrut să îl viziteze în închsioare, dar i-a fost interzis accesul de autorităţile române
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Doi antreprenori români au adus un nou tip de casă în România, model pentru a cărui construcţie sunt necesare doar 30 de zile, iar montajul se realizează într-o singură zi
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Andreeea Bălan, apariție spectaculoasă la Protevelion 2025. Rochia a lăsat la vedere mult
PROSPORT.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 08:09
LIVE TEXT Războiul din Ucraina, ziua 995. Ucraina neagă acuzaţiile privind dezvoltarea de arme nucleare / Biden şi Xi se pregătesc pentru discuţii privind sprijinul Chinei pentru Rusia
-
astăzi, 08:09
Peste 800 de milioane de oameni suferă de diabet, boala care ameninţă mai ales ţările sărace