Au apărut primele cote pentru alegerile prezidenţiale din România. Pe cine văd bookmakerii favorit pentru cea mai înaltă funcţie din stat

Bookmakerii au prezentat primele cote privind şansele candidaţilor din România la alegerilor prezidenţiale din luna noiembrie ( turul 1) -decembrie ( turul 2).

Urmărește
4408 afișări
Imaginea articolului Au apărut primele cote pentru alegerile prezidenţiale din România. Pe cine văd bookmakerii favorit pentru cea mai înaltă funcţie din stat

Au apărut primele cote pentru alegerile prezidenţiale din România. Pe cine văd bookmakerii favorit pentru cea mai înaltă funcţie din stat

În ultimele săptămâni,  partidele şi-au anunţat candidaţii pentru cea mai importantă funcţie din România. Acestora li s-au alăturat şi o serie de candidaţi independenţi.
 
Un barometru important privind şansele reale ale unui candidat la alegerile locale îl poate reprezenta cota la pariuri cu care este creditat acesta. Dacă aceste cote nu ar fi oneste, casa de pariuri ar pierde bani, atunci când se pariază contra.

Cum arată primele cote pentru alegerile Prezidenţiale

Mircea Geoană, independent, este văzut favorit de bookmakerii cu o cotă de 1,80. Fostul secretar adjunt al NATO este urmat de candidatul PSD, Marcel Ciolacu, cu o cotă de 3,00. Pe locul 3 se află Elena Lasconi( USR) cu 4,00. George Simion (AUR) şi Nicolae Ciucă ( PNL) au ambii cota 10,00, iar Diana Şoşoacă( SOS) completează lista cu cota 25,00.

Date alegeri

  • 24 noiembrie – primul tur;
  • 8 decembrie – al doilea tur

Ce politicieni au anunţat până acum că vor candida la prezidenţiale

  • Marcel Ciolacu (PSD) – premierul României şi preşedintele Partidului Social Democrat;
  • Nicolae Ciucă (PNL) – fost premier al României şi preşedintele Partidului Naţional Liberal;
  • Elena Lasconi (USR) – preşedintele Uniunii Salvaţi România, funcţie în care a fost aleasă după alegerile locale 2024;
  • Mircea Geoană (independent) – fost secretar general adjunct al NATO şi fost ministru de Externe;
  • George Simion (AUR) – preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor;
  • Diana Şoşoacă (S.O.S. România) – preşedintele partidului S.O.S. România şi europarlamentar;
  • Ana Birchall (independentă) – fost ministru al Justiţiei şi fost ministru pentru afaceri europene;
  • Cristian Diaconescu (independent) – fost ministru de Externe;
  • Cristian Terheş (Partidul Naţional Conservator Român) – europarlamentar.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici