AUR: DNA va ancheta plângerea formulată de George Simion împotriva lui Nicolae Ciucă

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis să transmită către Direcţia Naţională Anticorupţie plângerea penală formulată de George Simion împotriva lui Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, pentru deturnare de fonduri publice, anunţă AUR.

Urmărește
1044 afișări
Imaginea articolului AUR: DNA va ancheta plângerea formulată de George Simion împotriva lui Nicolae Ciucă

„Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis să transmită către Direcţia Naţională Anticorupţie plângerea penală formulată de preşedintele AUR, George Simion, în data de 8 august, împotriva lui Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, pentru deturnare de fonduri publice, prin folosirea ilegală a subvenţiei în scopuri publice”, potrivit unui comunicat de presă.

Astfel, Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie din cadrul DNA va trebui să se pronunţe faţă de legalitatea folosirii banilor din subvenţia publică de către Partidul Naţional Liberal pentru „a promova o carte autobiografică a lui Nicolae Ciucă, încă nescrisă”.

„Pe această cale reiterăm faptul că ne aşteptăm ca procurorii din cadrul DNA să-şi facă treaba şi să se îndrepte către sumele deturnate din banii românilor. Vorbim despre o sumă de peste două milioane de euro”, se arată în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici