Aurescu participă, miercuri, la Forumul UE - Republica Moldova de la Chişinău

Secretarul de stat pentru Afaceri Europene Bogdan Aurescu va participa, miercuri, la Forumul UE - Republica Moldova, care se desfăşoară la Chişinău şi la care vor mai fi prezenţi foşti şefi de state din România, Polonia şi Moldova.

Urmărește
3 afișări

Bogdan Aurescu va susţine o alocuţiune la dezbaterea "Locul Republicii Moldova în cadrul Parteneriatul Estic. Stabilirea unui model pentru reforme", informează MAE.

"Demnitarul român va avea totodată, în marja evenimentului, o serie de întrevederi bilaterale. Forumul UE - Republica Moldova se înscrie în seria iniţiativelor de sprijin al parcursului european al Republicii Moldova, fiind organizat, în perioada 29-31 martie 2011, de Institutul pentru Studii Estice din Varşovia şi Asociaţia pentru Politică Externă din Chişinău, sub înaltul patronaj al Prim-ministrului Republicii Moldova, Vlad Filat, şi al Prim-ministrului Poloniei, Donald Tusk", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

La eveniment, vor mai participa alături de prim-miniştrii Republicii Moldova şi Poloniei, şi foşti şefi de state din România, Polonia şi Republica Moldova, şeful Misiunii OSCE din Republica Moldova, parlamentari, precum şi reprezentanţi ai mediului guvernamental, academic, economic şi ai societăţii civile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici