Averea candidaţilor la prezidenţiale: Ludovic Orban, o maşină de 17 ani şi salariul de deputat

Ludovic Orban, candidatul din partea Forţa Dreptei la Preşedinţia României, are inclus în declaraţia sa de avere un singur automobil, model Volkswagen, vechi de 17 ani. Ca bunuri imobile, Orban deţine o casă de locuit situată în Ilfov, cu o suprafaţă de 200 mp şi o cotă-parte de 50%.

Urmărește
210 afișări
Imaginea articolului Averea candidaţilor la prezidenţiale: Ludovic Orban, o maşină de 17 ani şi salariul de deputat

Averea candidaţilor la prezidenţiale: Ludovic Orban, o maşină de 17 ani şi salariul de deputat

Activele financiare ale lui Orban includ mai multe conturi şi depozite bancare. La Banca Comercială Română, el are un cont curent cu o valoare totală de 13.103 euro (5.076 EUR + 8.027 EUR). La Banca Transilvania S.A., acesta deţine un depozit bancar în valoare de 28.939 euro, iar la Unicredit Bank, suma disponibilă este de 56.021 lei.

În ultimul an fiscal, veniturile realizate de Ludovic Orban din salarii, în calitate de deputat la Camera Deputaţilor din Bucureşti, s-au ridicat la 131.412 lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici