Averile candidaţilor la prezidenţiale: Ciolacu, venituri de 100.000 de lei ca indemnizaţie de premier. Două imobile, investiţii şi imprumuturi de 500.000 de lei

Marcel Ciolacu a avut o indemnizaţie de 102.000 lei anual ca premier, potrivit declaraţiei sale de avere postată pe site-ul BEC.

Urmărește
269 afișări
Imaginea articolului Averile candidaţilor la prezidenţiale: Ciolacu, venituri de 100.000 de lei ca indemnizaţie de premier. Două imobile, investiţii şi imprumuturi de 500.000 de lei

Averile candidaţilor la prezidenţiale: Ciolacu,venituri de 100.000 de lei ca indemnizaţie de premier

Liderul PSD deţine, conform documentului citat, două terenuri în Buzău, de 387 şi de 62 de metri pătraţi, dar şi două imobile, tot în Buzău. Unul dintre ele are 281 de metri pătraţi, iar cel de-al doilea 43 de metri pătraţi.

De asemenea, candidatul PSD la prezidenţiale deţine mai multe conturi bancare, în lei şi euro, în valoare de peste 110.000 de lei, dar figurează şi cu credite de 35.000 de lei. El are şi plasamente, investiţii şi împrumuturi acordate de aproape 500.000 de lei.

La capitolul venituri, Marcel Ciolacu a încasat ca indemnizaţie de la Camera Deputaţilor peste 75.000 de lei anual, iar ca indemnizaţie de prim-ministru 102.000 de lei anual.

Declaraţia de avere a fost întocmită în 30 septembrie 2024.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici