Baconschi: Bogdan Mazuru, nominalizat pentru postul de ambasador la Paris

Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a afirmat, potrivit Deutsche Welle, că secretarul de stat Bogdan Mazuru este nominalizat pentru postul de ambasador la Paris.

25 afișări
Imaginea articolului Baconschi: Bogdan Mazuru, nominalizat pentru postul de ambasador la Paris

Baconschi: Bogdan Mazuru, nominalizat pentru postul de ambasador la Paris (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Doisprezece noi ambasadori sunt avizaţi de primul-ministru şi de preşedinte şi vor intra în audieri parlamentare cât de curând, probabil săptămâna viitoare. La Paris nominalizat este domnul secretar de stat Bogdan Mazuru", a spus Baconschi într-un interviu pentru Deutsche Welle.

Postul de ambasador al României la Paris a rămas vacant după ce Teodor Baconschi, care a ocupat în trecut această funcţie, a fost numit ministru de Externe în luna decembrie.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, în februarie, decretul privind rechemarea lui Teodor Baconschi din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Franţa, Principatul Andorrei şi Principatul Monaco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici