Baconschi: O şedinţă comună a guvernelor român şi moldovean va avea loc "în orizontul lunii iunie"

Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a declarat, miercuri, după întrevederea cu omologul de la Chişinău, că guvernele român şi moldovean vor avea o şedinţă comună "la orizontul lunii iunie", partea română dorind organizarea simultană a unui forum economic "serios".

Urmărește
5 afișări

Baconschi a declarat la finalul întrevederii cu omologul de la Chişinău, Iurie Leancă, că şedinţa de guvern comună a celor două ţări va avea loc "la orizontul lunii iunie".

Baconschi a mai spus că partea română doreşte "ca în marja şedinţei de guvern să fie organizat un forum economic serios".

El a spus că în acest sens ar fi binevenită popularizarea de către partea moldoveană a priorităţilor de privatizare la care ar putea lua parte atât companii româneşti cât şi companii internaţionale care îşi desfăşoară activitatea în România.

Vizita lui Iurie Leancă la Bucureşti, care are loc la invitaţia ministrului de Externe, Teodor Baconschi, este prima în România a unui oficial de rang înalt din Republica Moldova după alegerile parlamentare din 28 noiembrie 2010 din Republica Moldova şi formarea noului guvern de la Chişinău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici