Bănicioiu: Anastase face doar pe PR-ul Elenei Udrea

Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu consideră că preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, se află "într-o postură care nu o avantajează în carieră", apreciind că aceasta "se limitează la a face doar pe PR-ul doamnei Elena Udrea".

22 afișări
Imaginea articolului Bănicioiu: Anastase face doar pe PR-ul Elenei Udrea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Bănicioiu a spus, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Cluj, că regretă că a votat-o pe Anastase ca preşedinte al Camerei Deputaţilor.

"Roberta Anastase este într-o postură care nu o avantajează din punct de vedere al carierei şi se limitează la a face doar pe PR-ul doamnei Udrea. Eu am votat-o pe Anastase pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor pentru că era o condiţie a Parteneriatului pentru România şi pentru că am crezut că un om de aceeaşi generaţie cu mine va fi mult mai abil în comunicarea cu tinerii din politică. Îmi pare rău că am votat-o, pentru că se ocupă de PR-ul doamnei Udrea, şi nu de problemele Parlamentului", a declarat deputatul TSD.

Nicolae Bănicioiu consideră că Roberta Anastase ar trebui să îşi facă datoria la Camera Deputaţilor, ci nu "să corecteze unele greşeli gramaticale din documentele Elenei Udrea".

"Ştiu că la PDL este un concurs în a-ţi sluji şeful cu cât mai multă atitudine, dar cred că domnia sa, fiind plătită din bani publici, ar trebui să o lase mai uşor cu tot felul de comunicări pe care Elena Udrea le face cu Parlamentul. Roberta Anastase este al treilea om în stat şi ar trebui să fie mult mai preocupată de activitatea legislativă, de criză, decât să corecteze greşelile gramaticale din scrierile doamnei Udrea", a adăugat Bănicioiu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, joi, că nu şi-a depăşit niciodată mandatul acordat de plenul Camerei şi că nu a dat niciodată vreunui angajat al biroului său dispoziţii să facă vreun gest legat de activitatea Comisiei Udrea. Anastase a făcut această precizare ca urmare a denunţului făcut de deputaţii PSD din Comisia Udrea şi adresat Parchetului de pe lângă ICCJ, care o vizează pe ea, personal, dar şi pe ministrul de Finanţe, Gheorghe Pogea, dar şi în legătură cu evenimentele produse în ultima perioadă la Comisia Udrea.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici