Barbu: USL "face un şantaj oribil la adresa UDMR" pentru că Uniunea n-a ieşit de la guvernare

Deputatul PDL Sulfina Barbu a cerut, miercuri, în Plenul Parlamentului să se treacă la votarea moţiunii de cenzură, după ce a apreciat că USL "face un şantaj oribil la adresa UDMR", pentru că Uniunea n-a ieşit de la guvernare.

Urmărește
5 afișări

Sulfina Barbu a spus că s-a creat o situaţie paradoxală, în sensul că în Parlament se discută despre moţiunea de cenzură, dar iniţiatorii acesteia nu doresc să dea un vot pe moţiune, ci au venit cu "altă temă".

De asemenea, Sulfina Barbu a arătat că sunt unii parlamentari care nu cunosc regulile din Parlament, deoarece lipsesc de la lucrările Legislativului.

"Când lipseşti de la lucrările Parlamentului, e logic să nu cunoşti regulile din Parlament ... Discută unii de Codul Muncii, dar nu prea le place munca", a apreciat deputatul PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici