Băsescu: 2010 a fost anul în care SRI a realizat cele mai bune performanţe

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, după şedinţa de bilanţ a SRI, că 2010 a fost anul în care Serviciul a realizat cele mai bune performanţe şi a subliniat că pregătirea noii strategii în era informatică este un pilon important, care va permite adaptarea continuă la realitaţi.

7 afișări

"Anul 2010 a fost anul în care SRI a realizat cele mai bune performanţe, cel puţin de când ştiu eu acest serviciu", a spus Băsescu, într-o conferinţă de presă care a urmat şedinţei de bilanţ a SRI.

În ceea ce prriveşte procesele prin care trebuie să treacă SRI, şeful statului a subliniat că trebuie înţeles că reformarea şi restructurarea Serviciului nu este un proces care încheie modernizarea şi că acesta trebuie să dobândească acea calitate necesară de adaptare continuă la realităţi.

"Din acest punct de vedere, pregătirea noii strategii SRI în era informatică este un pilon foarte important, care va permite adaptarea continuă la realităţile şi nevoile României", a menţionat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici