Băsescu acuză Guvernul că nu a deschis suficiente secţii de votare în străinătate

Preşedintele Traian Băsescu acuză Guvernul că nu a deschis suficiente secţii de votare în străinătate pentru scrutinul din 25 noiembrie şi că încearcă astfel să-i îndepărteze pe cei 3 milioane de votanţi din afara graniţelor.

Urmărește
3 afișări
Imaginea articolului Băsescu acuză Guvernul că nu a deschis suficiente secţii de votare în străinătate

Băsescu acuză Guvernul că nu a deschis suficiente secţii de votare în străinătate

Băsescu a spus, vineri, la RRA, că românii din străinătate îşi pot exprima opţiunea la orice secţie de votare din străinătate deschisă la ambasade sau consulate, iar în ţară, dacă nu se află în localitatea de domiciliu, pot vota pe liste suplimentare, dacă declară pe propria răspundere că nu au votat şi în oraşul din care provin.

Pe de altă parte, Băsescu a ţinut să sublinieze că Guvernul nu a deschis suficiente secţii de votare pentru românii din străinătate, şeful statului susţinând că astfel Executivul încearcă să-i îndepărteze pe cetăţenii români din afara graniţelor de posibilitatea de a-şi exprima pe opţiunea în 25 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici