Băsescu anunţă că votează, duminică, "la prima oră" şi că apoi merge la cumpărături

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la MTV, că duminică se va prezenta la vot "la prima oră", după care, în cursul zilei, va merge la cumpărături, aşa cum face de fiecare dată în zilele în care se desfăşoară alegeri.

Urmărește
3 afișări
Imaginea articolului Băsescu anunţă că votează, duminică, "la prima oră" şi că apoi merge la cumpărături

Băsescu anunţă că votează, duminică, "la prima oră" şi că apoi merge la cumpărături

Întrebat ce va face duminică, Băsescu a spus că se va duce să voteze "la prima oră".

El a adăugat că va merge, ulterior, la cumpărături, precizând că face acest lucru de fiecare dată când sunt alegeri, pentru că nu suportă emoţia aşteptării rezultatului dacă stă acasă sau într-un sediu de partid.

Şeful statului a făcut cumpărături, împreună cu soţia sa, într-un supermarket din Capitală, şi pe 19 mai, când s-a desfăşurat referendumul pentru demiterea sa, declarând atunci că a venit la cumpărături pentru că se plictiseşte acasă.

Cu acea ocazie, el a fost deranjat de întrebările unei jurnaliste, căreia i s-a adresat cu termenul "păsărică" şi i-a smuls din mână telefonul mobil cu care aceasta îl filma.

Băsescu s-a suit în autoturismul cu care venise la supermarket şi a purtat un dialog cu soţia sa, aflată în maşină, în care s-a referit la jurnalistă cu termenul "ţigancă împuţită". Telefonul jurnalistei a înregistrat convorbirea, care a fost difuzată de postul de televiziune unde aceasta lucrează.

De altfel, pentru apelativul "ţigancă împuţită" şeful statului a fost sancţionat de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici