Băsescu: Discutăm orice despre guvern după 30 noiembrie, cu rezultatele pe masă

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la acuzaţiile liderului PSD Mircea Geoană potrivit cărora şeful statului trimite emisari la partide, inclusiv la PSD, pentru a le propune să formeze un guvern condus de PD-L, că discută orice despre guvern după 30 noiembrie, cu rezultatele pe masă.

Urmărește
14 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Discutăm orice despre guvern după 30 noiembrie, cu rezultatele pe masă

Băsescu: Discutăm orice despre guvern după 30 noiembrie, cu rezultatele pe masă (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu a vizitat, vineri, uzina Upetrom "1 Mai" din Ploieşti, unde a avut discuţii cu reprezentanţii conducerii instituţiei şi ai sindicatelor.

La finalul întâlnirii, şeful statului a fost întrebat cum comentează acuzaţiile făcute în urmă cu câteva ore de preşedintele PSD, Mircea Geoană, care, în cadrul unui miting, la Dorohoi, a arătat că "Traian Băsescu trimite «emisari» la partide, inclusiv la PSD, pentru a le propune să formeze un guvern condus de PD-L".

"Discutăm orice despre guvern după 30 noiembrie. Nimic nu se poate negocia înainte, discutăm cu rezultatele pe masă", a răspuns preşedintele Traian Băsescu, adăugând că nu doreşte să facă alte declaraţii despre politică.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, în cadrul unui miting electoral desfăşurat la Dorohoi, că Traian Băsescu trimite "emisari" la partide, inclusiv la PSD, pentru a le propune să formeze un guvern condus de PD-L.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici