Băsescu: După ce ai fost preşedinte, nu mai merită să fii nimic în administraţie, nici premier

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la B1 Tv, răspunzând unei întrebări, că nu îl interesează funcţia de premier, menţionând că, "după ce ai fost preşedinte, nu mai merită să fii nimic în administraţia românească".

24 afișări
Imaginea articolului Băsescu: După ce ai fost preşedinte, nu mai merită să fii nimic în administraţie, nici premier

Băsescu: După ce ai fost preşedinte, nu mai merită să fii nimic în administraţie, nici premier (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat dacă doreşte să fie premier, Băsescu a răspuns: "Nu mă mai tentează" şi a adăugat că, "după ce ai fost preşedinte, nu mai merită să fii nimic în administraţia românească".

El a adăugat că încă nu şi-a încheiat "mandatul sau mandatele" şi că îşi doreşte ca, după ce nu va mai fi preşedinte, să existe în România autostrăzi mai multe şi aeroporturi modernizate şi siteme de educaţie şi sănătate mai eficiente.

Băsescu a adăugat că un guvern puternic, cu care ar putea conlucra, ar face rapid, după alegeri, pe baza strategiilor adoptate la nivelul Preşedinţiei, legi care să însemne refomele necesare în educaţie şi sănătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici