Băsescu face o evaluare a situaţiei românilor din Italia

Preşedintele Traian Băsescu i-a chemat, duminică, pe premier şi pe miniştrii Muncii, de Internei Externe, la Cotroceni, pentru a discuta despre situaţia românilor din Italia, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

2 afișări
Imaginea articolului Băsescu face o evaluare a situaţiei românilor din Italia

Băsescu face o evaluare a situaţiei românilor din Italia

Potrivit surselor, întâlnirea va avea loc la Cotroceni începând cu ora 15.00.

Preşedintele Traian Băsescu face, duminică, la această oră, la Palatul Cotroceni, o evaluare a situaţiei românilor din Italia pe baza ultimelor informaţii apărute în cursul dimineţii, potrivit unor surse prezidenţiale.

Sursele au menţionat pentru MEDIAFAX că preşedintele se află la Cotroceni, unde face o evaluare a situaţiei românilor din Italia pe baza ultimelor informaţii.

Potrivit surselor, Băsescu ar fi fost plecat într-o staţiune montană de unde s-a întors în cursul dimineţii.

Preşedintele Traian Băsescu a împlinit duminică 56 de ani.

Şi premierul Călin Popescu Tăriceanu i-a convocat duminică, la Palatul Victoria, pe miniştrii de Interne, Externe şi Justiţie, pentru o reuniune de lucru în care să fie stabilit un plan de acţiuni pentru românii din Italia.

Conform Guvernului, în cursul zilei de duminică, la solicitarea premierului, la sediul Ministerului Internelor şi îReformei Administrative a avut loc o reuniune de lucru a miniştrilor de Interne, Externe şi Justiţie, împreună cu secretari de stat şi experţi, pentru discutarea situaţiei din comunităţile româneşti din Italia şi stabilirea unui plan de acţiuni care să prevină atitudinile şi manifestările îndreptate împotriva românilor din această ţară.

În cursul acestei reuniuni au fost convenite şi o serie de propuneri care vor fi discutate cât mai rapid cu autorităţile italiene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici