Băsescu invită la consultări, la ora 17.00, partidele din opoziţie

Preşedintele Traian Băsescu le-a transmis liderilor celor trei partide de opoziţie invitaţia de a participa, luni, de la ora 17.00, la consultări la Palatul Cotroceni, în scrisoare şeful statului precizând că doreşte să discute cu partidele politice "în mod excepţional".

Urmărește
20 afișări
Imaginea articolului Băsescu invită la consultări, la ora 17.00, partidele din opoziţie

Băsescu invită la consultări, la ora 17.00, partidele din opoziţie (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Luând în considerare importanţa temelor pe care doresc să le discut cu toate partidele politice parlamentare, în mod excepţional, vă invit să luaţi în calcul participarea la discuţiile cu preşedintele României, în data de 13 decembrie a.c., la orele 17.00, la Palatul Cotroceni", se arată în scrisoarea lui Traian Băsescu, potrivit unor surse politice.

Iniţial, preşedintele Traian Băsescu avea programate, luni, la ora 15.00, discuţii cu reprezentanţii partidelor şi grupurilor parlamentare despre perspectivele economice şi sociale pe următorii doi ani, aderarea la Spaţiul Schengen şi priorităţile legislative ale sfârşitului acestui an.

La consultările de la ora 15.00 vor participa însă doar partidele şi grupurile care susţin coaliţia de guvernare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici