Băsescu: Nu mă voi duce vineri seară la TVR

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, joi seară, la Realitatea TV, că nu va mai participa, vineri seară, la emisiunea anunţată de TVR urmare a unei solicitări în acest sens a şefului statului.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Băsescu: Nu mă voi duce vineri seară la TVR

Băsescu: Nu mă voi duce vineri seară la TVR

Băsescu a spus că românii nu sunt informaţi în legătură cu referendumul şi a acuzat TVR în legătură cu acest lucru.

"TVR a refuzat să informeze populaţia în legătură cu referendumul", a spus Băsescu, acuzând postul public că, prin conducere, este controlat de PSD şi PNL.

TVR anunţa, pe 19 noiembrie, că va aloca vineri, 23 noiembrie, un spaţiu "adecvat" lui Traian Băsescu, în urma solicitării adresate postului public de Administraţia Prezidenţială şi ca urmare a punctului de vedere al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).

SRTv menţiona că, potrivit solicitării Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului doreşte să adreseze un mesaj cetăţenilor României, prin intermediul postului TVR 1, pentru a explica importanţa participării la alegerile pentru Parlamentul European şi la referendumul pentru votul uninominal majoritar în două tururi de scrutin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici