Băsescu: Nu pot fi solidar cu un Guvern ale cărui decizii sunt influenţate de Dinu Patriciu

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că nu poate fi solidar cu un Guvern ale cărui decizii sunt influenţate de Dinu Patriciu şi care este condus de un premier care uzează de trafic de influenţă pentru a-şi salva prietenul, ransmite corespodnentul MEDIAFAX.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Nu pot fi solidar cu un Guvern ale cărui decizii sunt influenţate de Dinu Patriciu

Băsescu: Nu pot fi solidar cu un Guvern ale cărui decizii sunt influenţate de Dinu Patriciu

"Nu pot fi solidar cu un Guvern a cărui decizii sunt influenţate de Dinu Patriciu. Nu pot fi solidar cu un Guvern care este condus de un prim-ministru care, pentru a-şi apăra prietenul, face trafic de influenţă la ministrul Justiţiei, la procurorul general şi, fără ruşine, chiar şi la preşedinte", a afirmat, duminică, Traian Băsescu, la Cluj-Napoca, la manifestarea PD pentru susţinerea votului uninominal şi a candidaţilor democraţi la PE.

Şeful statului a continuat spunând că nu poate fi solidar cu un Guvern care emite emite ordonanţe de urgenţă pentru cinci miniştri puşi sub semnul întrebării de procurori.

"Acest Guvern a mers dincolo de limitele pe care eu le pot accepta. Nu pot fi solidar cu un Guvern care, din diletantism, afectează credibilitatea politicii externe a României", a subliniat Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici