Băsescu speră ca data viitoare să nominalizeze un premier cu care să nu se mai păcălească

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la Galaţi, că speră ca data viitoare să nominalizeze un premier care să fie un om politic cu care să nu se mai păcălească.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Băsescu speră ca data viitoare să nominalizeze un premier cu care să nu se mai păcălească

Băsescu speră ca data viitoare să nominalizeze un premier cu care să nu se mai păcălească

Întrebat vineri, la o întâlnire cu studenţii şi cadrele didactice din Galaţi, dacă nu ar putea nominaliza anul viitor ca premier un politician gălăţean, Traian Băsescu a răspuns că speră să nu se mai păcălească în momentul în care va numi următorul prim-ministru.

"Orice român poate să devină prim-ministru dacă are mai mult de 21 de ani. Va trebui să fie în orice caz un om politic cu care sa nu mă mai păcălesc", a spus Băsescu.

Şeful statului a fost prezent vineri, în holul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi, la o întâlnire la care au participat aproximativ 300 de studenţi şi cadre didactice. Discuţiile au vizat starea învăţământului superior şi necesitatea votului uninominal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici