Băsescu speră ca viitorul guvern să se instaleze până la Crăciun

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că viitorul guvern, despre care a spus că speră că se va instala până la Crăciun, va trebui să vină cu o nouă concepţie bugetară, adică economisirea banilor în sistemul public.

Urmărește
13 afișări
Imaginea articolului Băsescu speră ca viitorul guvern să se instaleze până la Crăciun

Băsescu speră ca viitorul guvern să se instaleze până la Crăciun (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful statului a mai spus că unul din obiectivele pe care doreşte să le atingă în contextul desemnării viitorului premier este continuarea reformelor în administraţie şi în mod deosebit în sistemele de educaţie şi sănătate.

Potrivit preşedintelui, România are nevoie de un guvern eficient şi o administraţie performantă.

Traian Băsescu a mai spus că un domeniu care trebuie abordat în acest context de criză este construcţia de locuinţe şi izolarea termică a blocurilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici