Băsescu: Videanu are obligaţia să candideze pentru un nou mandat de primar general al Capitalei

Preşedintele Traian Băsescu consideră că primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, are obligaţia să mai candideze o dată pentru aceeaşi funcţie, iar întrebat dacă Vasile Blaga ar fi un primar bun, şeful statului a răspuns: "trebuie evitat să tot începi".

3 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Videanu are obligaţia să candideze pentru un nou mandat de primar general al Capitalei

Băsescu: Videanu are obligaţia să candideze pentru un nou mandat de primar general al Capitalei

Preşedintele a acordat un interviu cotidianului Evenimentul Zilei, ediţia de luni, în care a spus că Videanu are obligaţia să mai candideze o dată pentru un nou mandat în funcţia de edil-şef.

"Eu, ca om politic, aş fi neîmpăcat să plec fluierat, ştiind că fac un lucru bun. Şi mi-aş spune: mai încerc o dată, pentru că vreau să iau şi roadele", a spus Băsescu.

Întrebat dacă Vasile Blaga ar fi un primar bun, şeful statului a răspuns: "Trebuie evitat să tot începi".

Băsescu a mai spus că Videanu trebuie să îşi explice mai bine proiectele, să aibă o comunicare mai bună şi să se plimbe mai des pe jos prin Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici