BEC pentru referendum va comunica la orele 12.30, 15.30, 19.30, 22.30, prezenţa la urne

Biroul Electoral Central pentru referendumul privind votul uninominal va comunica, duminică, situaţia prezenţei la urne la orele 12.30, 15.30, 19.30 şi 22.30.

Urmărește
1 afișare

Comunicările se vor referi la prezenţa la urne la orele 11.00, 14.00, 18.00 şi 21.00, dar şi la judeţele cu prezenţă peste media naţională sau sub aceasta.

Potrivit unui comunicat al BEC remis agenţiei MEDIAFAX, informaţiile sunt obţinute de la un eşantion cuprinzând 2587 de secţii de votare organizate în ţară, reprezentativ la nivel naţional şi judeţean, marja de eroare fiind de -/+3%.

Prezenţa va fi comunicată mai întâi reprezentanţilor presei acreditaţi la BEC şi apoi va fi publicată pe pagina de internet a Biroului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici