Berceanu: Democraţii care nu vor vota moţiunea, excluşi din PD

Senatorul PD Radu Berceanu a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că parlamentarii democraţi care nu se vor conforma deciziei BPN de a vota în favoarea moţiunii de cenzură vor fi excluşi din partid joi dimineaţă.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Berceanu: Democraţii care nu vor vota moţiunea, excluşi din PD

Berceanu: Democraţii care nu vor vota moţiunea de cenzură, excluşi din PD

"Politica, în general, este un sport de echipă, iar parlamentarismul, în special, este cu atât mai mult un sport de echipă", a arătat senatorul PD Radu Berceanu, care a precizat că parlamentarii democraţi care nu se vor conforma deciziei de a vota moţiunea de cenzură vor fi excluşi din partid.

"Joi dimineaţa îi dăm afară fără să clipim", a declarat Berceanu.

Fostul ministru a susţinut că democraţii care nu vor vota moţiunea de cenzură sunt persoane cărora "li se tot dă, li se tot dă, sunt sprijiniţi şi împinşi, dar când nu mai sunt sprijiniţi, au impresia că li s-a luat ceva care li se cuvenea".

Berceanu a arătat că deputatul Liviu Nistoran "spune că nu mai ştie ce s-a mai întâmplat pe la grup, pentru că nu a mai fost cam de multişor pe acolo".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici