Berceanu despre Geoană şi Antonescu: După ce au ajuns lideri de partid, şi-a adus lumea aminte de ei

Ministrul Transporturilor, democrat-liberalul Radu Berceanu, a declarat, într-un interviu, referindu-se la liderii PSD şi PNL, Mircea Geoană şi Crin Antonescu, că, "după ce au ajuns preşedinţi de partid, şi-a adus lumea aminte că există" şi că înainte de acest moment aceştia erau nişte "nimeni".

Urmărește
10 afișări
Imaginea articolului Berceanu despre Geoană şi Antonescu: După ce au ajuns lideri de partid, şi-a adus lumea aminte de ei

Berceanu despre Geoană şi Antonescu: După ce au ajuns lideri de partid, şi-a adus lumea aminte de ei (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

"Pentru că până n-a ajuns preşedinte de partid printr-un miracol, aşa, şi printr-un concurs de împrejurări, Mircea Geoană era mai nimeni aşa, mai nimeni... Era unul care-mi dădea mie telefon de la Washington când eram ministru la Industrii şi Comerţ, să mă roage să pun pile pe la Severin ca să nu se întoarcă - nu pe la Severin, cred că pe la Roman, că Roman era - ca să nu se întoarcă pentru că avea copiii la şcoală sau cam aşa ceva. Deci nu mi se pare că e marea valoare sau marea...", a spus Radu Berceanu într-un interviu pentru Cotidianul.

El afirmă că despre Crin Antonescu nu poate să vorbească, pentru că nu are ce.

"A spus acum două săptămâni să ne întâlnim amândoi şi să vedem câţi oameni a dat el afară şi câţi oameni am dat eu afară sau cam aşa ceva. Păi n-avem cum să facem concursul ăsta, că el n-a dat probabil afară pe nimeni că nici n-a avut de unde să-i dea, că nu s-a ocupat de nimic. Şi unde s-a ocupat nu cred că a dat pe nimeni, că n-a avut curajul să-i dea, i-a ţinut tot p-ăia. Că atunci când a fost ministru la Tineret şi Sport a fost coleg cu mine de Guvern, aşa că eu ştiu cine era el şi cine eram eu. Aşa că vreau să vă spun că nu-mi trece nici prin cel mai din urmă şi din urmă gând să candidez la Preşedinţie acum sau vreodată. Dar v-am spus că nu am impresia că sunt aşa nişte candidaţi care ce să spun... Cine era Crin Antonescu acu’ şase luni? Nimeni", a susţinut ministrul PDL.

El a făcut aceste declaraţii răspunzând unei întrebări referitoare la persoanele din PDL care ar putea candida în cazul în care Traian Băsescu nu mai candidează la Preşedinţie.

Radu Berceanu precizează că democrat-liberalii au câţiva candidaţi "care sunt la fel de pregătiţi ca şi Geoană şi Crin Antonescu".

El se dă ca exemplu pe sine, precizând că nu are "vreo tresărire în legătură cu Crin Antonescu sau în legătură cu Geoană", afirmând că "după ce au ajuns preşedinţi de partid, şi-a adus lumea aminte că există".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici