Berceanu: Incidentul cu autocarul de campanie al lui Geoană, şmecherie de campanie "demult fumată"

Preşedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, susţine, referindu-se la incidentul cu autocarul de campanie al lui Mircea Geoană, că liderul PSD se crede "mult prea important", apreciind că sunt "şmecherii" de campanie "demult fumate".

Urmărește
15 afișări
Imaginea articolului Berceanu: Incidentul cu autocarul de campanie al lui Geoană, şmecherie de campanie "demult fumată"

Berceanu: Incidentul cu autocarul de campanie al lui Geoană, şmecherie de campanie "demult fumată" (Imagine: Mediafax Foto)

Radu Berceanu afirmă că nu crede în incidentul cu autocarul de campanie al lui Mircea Geoană, care ar fi fost atacat cu o armă cu aer comprimat.

"Eu nu cred că s-a întâmplat aşa ceva. Urme din alea am şi eu zece pe parbriz, dar nu sunt de la arme, ci de la pietricelele de pe drum. În plus, domnul Geoană încearcă să-i dea şi o tentă aşa, să atragă mila, că vezi Doamne ce voia să facă el şi s-au speriat duşmanii, care nu mai aveau cum să-l oprească decât în modul ăsta", a declarat Berceanu.

Preşedintele PDL Dolj susţine că, dacă ar fi dorit cineva să-l vâneze pe liderul social-democraţilor, Mircea Geoană, ar fi făcut-o cu praştia, nu cu puşca.

"Părerea mea e că se consideră mult prea important. Nu-l vânează nimeni pentru că nu e aşa important, iar, dacă ar fi să-l vâneze cineva, l-ar fi vânat cu praştia, nu cu puşca. Astea sunt şmecherii de campanie demult fumate, dar probabil domnul Geoană abia acum a ajuns la ele în lecturile sale particulare", a mai spus Berceanu.

El susţine că, în loc să dea vina pe o armă comprimată pentru parbrizul spart al autocarului de campanie, Mircea Geoană ar fi trebuit să vorbească de ministrul Transporturilor, Ludovic Orban.

"Auzi la el, i-a sărit o pietricică în parbriz şi, în loc să zică «fir-ar al dracului ministrul ăsta al Transporturilor, pe care îl susţin eu de un an jumate!», vine cu teorii din astea cu arme şi alice", a mai spus Berceanu.

Autocarul care îl transporta pe liderul PSD Mircea Geoană a fost implicat, duminică, într-un incident soldat cu avarierea parbrizului, luni, şoferul maşinii declarând că a fost un atac cu armă, iar vicepreşedintele Gabriel Oprea afirmând că, după ce se va face constatarea, va fi luată o decizie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici