Berceanu, lui Cristian Preda: Ar fi trebuit să veniţi la Colegiul Director, citiţi Statutul

Liderul PDL Radu Berceanu i s-a adresat lui Cristian Preda, sâmbătă, de la tribuna CNC al PDL, reproşându-i acestuia că nu a venit la şedinţa Colegiului Director, pentru a-şi susţine punctul de vedere şi criticând faptul că unii preferă bătăliile duse pe blog.

Urmărește
3 afișări

Berceanu a spus că este şi a fost verificat mereu la companiile pe care le gestionează, astfel încât se simte "curat", ca ieşit de la tomograf, cu siguranţa că nu are cancer. Berceanu a spus că are o "prietenă", la Craiova, pe Olguţa Vasilescu, a cărei grijă este ca el să fie "curat ca lacrima" şi, astfel, îi sunt trimise mereu controale pe cap. Liderul PDL a menţionat, în acest context, că nu acceptă lecţii de integritate.

El a mai spus că lupta împotriva corupţiei este un lucru serios, care ar trebui abordat serios, şi nu prin lucruri sau măsuri "uşor derizorii".

Berceanu a ţinut să îi răspundă lui Cristian Preda, care ceruse explicaţii în legătură cu hotărârea Colegiului Director de "a răsturna", vineri, decizia luată în Biroul Permanent Naţional al partidului privind suspendarea din formaţiune a celor trimişi în judecată. "Răspunsul este «nu aţi fost acolo»", a spus Berceanu.

El i-a recomandat lui Preda să citească Statutul pentru a constata că, de fapt, este membru al Colegiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici