Berceanu: PD votează, de principiu, orice moţiune de cenzură

Senatorul PD Radu Berceanu a declarat, joi, că democraţii votează, „de principiu”, orice moţiune de cenzură îndreptată împotriva actualului Guvern, „asediat de propria prostie”, inclusiv o o eventuală moţiune pe tema bugetului de stat pe anul 2008.

2 afișări
Imaginea articolului Berceanu: PD votează, de principiu, orice moţiune de cenzură

Berceanu: PD votează, de principiu, orice moţiune de cenzură

Berceanu a precizat că PD „rămâne fidel şi consecvent” poziţiei sale, potrivit căreia, „de principiu”, votează orice moţiune de cenzură îndreptată împotriva actualului Guvern.

Potrivit lui Berceanu, democraţii votează „în principiu” eventualele moţiuni de cenzură, dar după ce vede "despre ce e vorba în text”.

„Şi în legătură cu moţiunea pe buget, declaraţia este aceeaşi: dacă ea va fi, principiul este că PD votează această moţiune, depinde foarte mult la partea concretă, la ce va fi în text”, a explicat senatorul.

El a mai susţinut că Guvernul poate cădea inclusiv în perioada premergătoare euroalegerilor.

„Acest guvern e asediat de propria prostie, propria incompetenţă şi propria situaţie, pe care singur şi-a creat-o”, a susţinut Berceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici