Berceanu: PDL vrea să aibă premierul, să fie partidul numărul unu la guvernare

Democrat-liberalul Radu Berceanu a declarat, miercuri, că PDL vrea să aibă premierul viitorului Executiv şi să fie partidul "numărul unu" la guvernare, iar partenerul de alianţă să fie rezonabil "în ceea ce priveşte împărţirea responsabilităţilor".

21 afișări
Imaginea articolului Berceanu: PDL vrea să aibă premierul, să fie partidul numărul unu la guvernare

Berceanu: PDL vrea să aibă premierul, să fie partidul numărul unu la guvernare (Imagine: Mediafax Foto)

"PDL vrea să aibă premierul, să fie partidul principal la guvernare, să fim numărul unu la guvernare", a spus Radu Berceanu.

Liderul democrat-liberal a susţinut că partenerul pe care PDL îl va avea în formarea guvernului trebuie să îndeplinească mai multe condiţii, una fiind "să fie rezonabil în ceea ce priveşte împărţirea responsabilităţilor".

Întrebat ce părere are despre faptul că PNL pretinde premierul viitorului guvern, Berceanu a spus: "PNL e preferatul nostru pentru negocieri, dar pretenţiile mi se par exagerate". "Nu poţi să fii împreună cu cineva care nu te vrea", a spus el.

Întrebat dacă PDL s-a întâlnit cu PSD la restaurant, Berceanu a arătat că liberal-democraţii nu au discutat până cum cu social-democraţii.

Citeşte şi:

Negocieri secrete la miezul nopţii

Videanu: Am fost întâmplător şi noi, şi cei din PSD într-un restaurant, dar la saloane diferite

Olteanu: PNL nu renunţă la propunerea "Tăriceanu-premier"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici