Berceanu: "Primarul României", Emil Boc, va reuşi să scoată ţara la liman

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, s-a declarat, sâmbătă, convins, că premierul Emil Boc, pe care l-a numit "primarul României", va reuşi "să scoată ţara la liman, aşa cum a reuşit să tranforme şi municipiul Cluj-Napoca, pe care l-a moştenit într-o situaţie tristă”.

23 afișări
Imaginea articolului Berceanu: "Primarul României", Emil Boc, va reuşi să scoată ţara la liman

Berceanu: "Primarul României", Emil Boc, va reuşi să scoată ţara la liman

Berceanu a spus, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj, că Emil Boc"a moştenit" şi Guvernul într-o situaţie complicată, dar că va fi în stare să rezolve toate problemele.

"Sunt convins că, la fel cum a făcut cu Primăria Cluj-Napoca, şi-a suflecat mânecile şi cu mintea limpede, a început şi la Guvern să pună ordine în toate câte sunt. Împreună cu echipa va reuşi să fie primul-ministru - primarul României, care să scoată la liman, într-o situaţie grea, şi să aducă România într-o formulă în care să ne putem mândri şi să trăim bine", a spus Berceanu.

Acesta a adăugat că şi el, în calitate de ministru, a avut parte "de o moştenire" la minister, în sensul în care "a moştenit situaţia pe care a lăsat-o".

"La mine e mai special, că moştenesc ce am lăsat, în aceeaşi situaţie...", a spus Berceanu, dând ca exemplu centura de ocolire a Clujului, în valoare de 50 de milioane de euro, la care lucrările au început în anul 2006 şi, potrivit ministrului, şi acum sunt tot la început.

Berceanu a promis că, în perioada următoare, vor fi finalizate patru - cinci tronsoane ale unui drum care duce la Suceava, iar în toamnă vor fi inauguraţi primii 42 de kilometri ai autostrăzii Transilvania.

Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, participă, alături premierul Emil Boc, de Vasile Blaga, ministrul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei şi secretarul general al PDL, şi de şeful Cancelariei premierului, Cătălin Ovidiu Baba, la lansarea candidatului partidului la alegerile pentru Primăria Cluj-Napoca, Sorin Apostu, care se desfăşoară la Casa de Cultură a Studenţilor din municipiu, în prezenţa a circa o mie de persoane.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici