Berceanu:PSD-dimineaţa în Guvern,după-amiaza în opoziţie,din decembrie pot avea 3 ani de după-amiezi

Vicepreşedintele PDL Radu Berceanu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că dacă PSD va mai continua pe ideea "dimineaţa la guvernare, iar după-amiaza în opoziţie", s-ar putea ca "din decembrie să aibă trei ani numai din după-amiezi".

Urmărește
9 afișări
Imaginea articolului Berceanu:PSD-dimineaţa în Guvern,după-amiaza în opoziţie,din decembrie pot avea 3 ani de după-amiezi

Berceanu:PSD-dimineaţa în Guvern,după-amiaza în opoziţie,din decembrie pot avea 3 ani de după-amiezi (Imagine: Mediafax Foto)

Berceanu a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la lansarea regională a candidaţilor PDL pentru europarlamentare, că a constatat că şi PSD foloseşte sloganul de campanie al PDL "La bine şi la greu".

"Avem acest parteneriat cu PSD şi am impresia că şi ei sunt în acest parteneriat tot după formula «La bine şi la greu», «noi la greu şi ei la bine», ceea ce nu cred că este corect. Dacă vor mai continua pe ideea «dimineaţa la guvernare, iar după amiaza în opoziţie», s-ar putea ca din decembrie să aibă trei ani numai din după-amiezi şi nu ştiu dacă o să le placă", a spus Radu Berceanu.

În discursul ţinut pe scena Casei de Cultură a Studenţilor, Berceanu a susţinut că dacă PDL va reuşi să câştige alegerile prezidenţiale din toamnă, atunci va avea "trei ani de linişte".

"Dacă după aceste alegeri vom reuşi să câştigăm, atunci vom avea trei ani în care nu vom mai avea niciun fel de alegeri şi referendumuri şi vom putea să ne suflecăm mânecile, să ne concentrăm liniştiţi şi să arătăm ce poate să facă PDL atunci când poate arăta de ce e în stare", a spus Berceanu.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici