Bistriţa: Liderii PSD, PNL şi PC au semnat protocolul de constituire a USL în judeţ

Liderul PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, cel al filialei judeţene a PNL, Ioan Ţintean, şi şeful PC Bistriţa-Năsăud, Sorin Roşu Mareş, au semnat, vineri, într-un cadru festiv, acordul de constituire şi funcţionare a USL la nivel judeţean, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
3 afișări

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a declarat, într-o conferinţă de presă, după semnarea protocolului, că USL nu a fost uşor de constituit la nivel central, dar s-a ţinut cont de dorinţa electoratului.

"Este un moment festiv şi unul foarte important, atât pentru noi, cât şi pentru cetăţenii judeţului Bistriţa-Năsăud. Este o primă cerinţă stringentă a electoratului care ne-a întrebat de ce nu ne unim cu toţii ca să îi scăpăm de actualii guvernanţi. A fost cererea pe care am întâlnit-o cel mai des în discuţiile cu cetăţenii din Bistriţa-Năsăud. Nu a fost simplu şi nici uşor, dar dorinţa de a încerca să oferim o alternativă la ce se întâmplă azi a fost mai importantă", a declarat Emil Radu Moldovan.

El a adăugat că USL îşi propune "să redea România românilor".

"În prima zi după intrarea la guvernare, le vom da românilor salariile acelea pe care le-au avut înainte de a fi diminuate. Vom lăsa mai puţini bani în zona doamnei Udrea sau a altora şi le vom da drepturile românilor", a spus Moldovan.

La rândul său, preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Ţintean, a declarat că USL a fost constituită pentru a opri "războiul lui Emil Boc cu românii".

"Le mulţumesc colegilor din PC care au înţeles alături de noi necesitatea şi importanţa acestui moment şi modul în care s-au derulat lucrurile. Le mulţumesc şi colegilor din PSD care au avut încredere că împreună putem găsi elementele solide şi necesare ca să putem să îi facem pe români să creadă în noi, că putem înlocui ceea ce este astăzi cu ceea ce ei aşteaptă, o viaţă mai bună şi curmarea căderii continue cu care astăzi se confruntă poporul român. Motivul pentru care am format USL este simplu, să facem să se oprească războiul pe care Emil Boc îl duce cu românii şi care continuă în formă agravantă", a spus Ioan Ţintean.

Liderul PNL Bistriţa-Năsăud a adăugat că bistriţenii au înţeles că înfiinţarea USL este "punctul zero de la care viaţa lor se va schimba".

"Noi trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă să îi determinăm să creadă că avem cele mai bune soluţii şi, cu siguranţă, că vom reuşi, pentru a instaura un program de guvernare în ajutorul populaţiei României", a spus Ţintean.

Preşedintele PC Bistriţa-Năsăud, Sorin Roşu Mareş, a spus, la rândul său, că, în opinia sa, semnarea unui protocol local între este un moment foarte important.

"Este foarte important pentru noi acest moment şi marchează data de la care locuitorii judeţului Bistriţa-Năsăud au o alternativă reală la ce se întâmplă, iar în cel mai scurt timp, locuitorii judeţului şi românii să aibă o altă conducere la nivel naţional şi judeţean", a spus Mareş.

La semnarea acordului de constituire şi funcţionare a USL la nivel judeţean au asistat mai mulţi primari PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici