Blaga: Am votat ca România să ajungă pe mâini bune

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, candidat la Senat în Sectorul 3, a declarat că a votat pentru ca România să ajungă pe mâini bune, şi a spus că ţara are nevoie de un Parlament puternic, care să ducă mai departe integrarea României în UE.

13 afișări
Imaginea articolului Blaga: Am votat ca România să ajungă pe mâini bune

Blaga: Am votat ca România să ajungă pe mâini bune (Imagine: Mediafax Foto)

Vasile Blaga a votat, duminică, într-una din secţiile din incinta Şcolii nr. 81, din Sectorul 3. El a venit, de altfel, însoţit de primarul Sectorului 3, Liviu Negoiţă.

"România trebuie să ajungă pe mâini bune, România nevoie de un Parlalement puternic, în care să intre şi oameni cu experienţă, şi foarte mulţi oameni tineri pentru vremurile care vin", a spus Blaga.

El a susţinut că România are nevoie de un Parlament care să aducă românilor "bucuria intergării în UE, pentru că este nevoie să culegea roadele acestui proces".

Liderul democrat-liberal a făcut un apel către bucureşteni, să vină la urne: "Rog oamenii să vină la vot şi să-şi exprime punctul de vedere, pentru nu vota alţii în locul lor".

Secretarul general al PDL a transmis, de asemenea, şi un mesaj românilor, de Ziua Naţională a României: "Să se bucure că sunt români. Unii au murit, mulţi au murit, pentru ca ţara să arate frumoasă şi mare, cum este acum. Dumnezeu să ajute România!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici