Blaga: Candidatul PSD este cel mai important pentru mine

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, că, respectând toţi candidaţii pe care partidele i-au desemnat pentru primăria Bucureştiului, candidatul PSD este cel mai important pentru el, iar modul în care Sorin Oprescu doreşte să candideze îl priveşte.

Urmărește
17 afișări
Imaginea articolului Blaga: Candidatul PSD este cel mai important pentru mine

Blaga: Candidatul PSD este cel mai important pentru mine (Imagine: Mediafax Foto)

"Am spus întotdeauna că, respectând toţi contracandidaţii care au fost desemnaţi, PSD este cel mai important. Nu m-am gândit la candidatul PNL, Ludovic Orban, dar asta nu înseamnă că nu-l respect şi că nu ţin cont de el în această campanie electorală", a declarat Vasile Blaga.

Candidatul PDL la Primăria Capitalei a mai spus că lui îi convine "orice fel de competiţie", pentru că toată lumea are dreptul să candideze, dar problema ţine de "programele pe care ţi le propui pentru Bucureşti cum le poţi aplica".

Referindu-se la anunţul social-democratului Sorin Oprescu privind candidatura din poziţia de independent la Primăria Capitalei, Vasile Blaga a spus că "acesta are dreptul să candideze la fel ca oricine altcineva dar modul în care o face îl priveşte".

"Eu îl respect, dar una e una, alta e alta: care sunt programele pe care ţi le propui şi cum le poţi aplica. Deocamdată, eu cred că prin tot ceea ce am făcut în funcţiile publice pe care le-am avut, m-am validat, adică am dus lucrurile până la capăt şi asta este important", a spus el.

Referindu-se la tipul de campanie electorală pe care o va avea la alegerile locale, Blaga a precizat că va fi o campanie "absolut pozitivă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici