Blaga, despre PDL: Starea de spirit este mai bună în ţară decât la Bucureşti

Şeful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Timişoara, unde s-a întâlnit cu conducerea judeţeană a PDL, că "starea de spirit" în partid este "mai bună în ţară decât la Bucureşti", precizând că organizaţia din Timiş a fost întotdeauna "bună".

Urmărește
168 afișări
Imaginea articolului Blaga, despre PDL: Starea de spirit este mai bună în ţară decât la Bucureşti

Blaga, despre PDL: Starea de spirit este mai bună în ţară decât la Bucureşti (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Vasile Blaga s-a aflat, vineri după-amiază, pe o terasă în Piaţa Victoriei din Timişoara, unde s-a întâlnit cu conducerea judeţeană a PDL, dar şi cu jurnalişti.

Blaga a spus că se bucură că a revenit în oraşul studenţiei sale, în care lucrurile s-au mai schimbat.

"Starea de spirit este mai bună în ţară decât la Bucureşti. La Timiş organizaţia a fost întotdeauna bună şi vă daţi seama că este şi acum bună. În Timişoara, fiind oraşul studenţiei, nu are cum să nu îmi placă. Sunt multe lucruri schimbate. Timişoara este un oraş frumos, dar din păcate a rămas în urma oraşelor din vest din punctul de vedere al infrastructurii. E păcat, dar sper să aibă noroc în continuare să meargă mult mai bine", a spus Blaga.

Întrebat ce părere are despre regionalizare şi ce oraş ar trebui să fie capitala Banatului, Blaga a răspuns că numai Timişoara poate avea acest statut.

"Îmi pare rău pentru colegii mei din Arad, o să se supere dacă mă aud acum, dar capitala Banatului este Timişoara", a spus Blaga.

Cât despre primarii care vor trebui să restituie banii necheltuiţi din sumele primite de la guvern în luna aprilie, Blaga a spus că această chestiune se va tranşa în instanţă.

"Nu o să aibă probleme niciunul. Majoritatea au primit banii pentru cofinanţări, pentru a-şi plăti facturi. Pentru cei care nu au cheltuit banii, instanţa va decide. Sunt rectificări bugetare pe care nu le poate anula nimeni", a afirmat Blaga.

Totodată, Vasile Blaga a spus că deocamdată PDL se va concentra să obţină un scor bun la alegerile locale şi că nu este timp pentru un congres în partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici