Blaga, întrebat dacă presa este un pericol pentru stat: "Întrebaţi la Preşedinţie"

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, a declarat, joi, după participarea la un seminar, că ar trebui întrebat la Preşedinţie dacă presa este un pericol la adresa siguranţei statului.

Urmărește
20 afișări
Imaginea articolului Blaga, întrebat dacă presa este un pericol pentru stat: "Întrebaţi la Preşedinţie"

Blaga, întrebat dacă presa este un pericol pentru stat: "Întrebaţi la Preşedinţie" (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Vă rog să întrebaţi la Preşedinţie", a răspuns ministrul la întrebarea unui jurnalist dacă presa este considerată un pericol pentru stat.

Campaniile de presă la comandă cu scopul de a denigra instituţii ale statului figurează printre vulnerabilităţile trecute în strategia de apărare, discutată marţi în CSAT

"Nimeni nu consideră presa un duşman, dar nimeni nu mă poate convinge că nu au fost abordări partizane, inclusiv în campania prezidenţială", a mai spus Blaga.

Premierul Emil Boc a a afirmat miercuri că strategia de apărare realizează un inventar al vulnerabilităţilor ţării şi include şi campaniile de presă reflectând astfel realitatea din ultimii ani, indiferent dacă acest lucru place sau nu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici