Blaga: Moţiunea de cenzură nu are nicio şansă să treacă

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, la Parlament, că moţiunea de cenzură a opoziţiei pe Codul Muncii nu are nicio şansă să fie adoptată.

Urmărește
4 afișări

El a menţionat că demersul opoziţiei nu are nicio şansă de a trece.

Pe de altă parte, întrebat când îşi va depune moţiunea pentru candidatura la preşedinţia PDL, Blaga a spus că va face acest lucru la momentul potrivit.

"Moţiunea de cenzură trebuie să cadă, asta este treaba pe ziua de astăzi. Sigur, nu mai este niciun secret, la momentul potrivit, împreună cu Sorin Frunzăverde şi cu alţi colegi o să depun moţiunea la care lucrăm împreună", a precizat Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici