Blaga: Videanu ar putea fi al doilea mare primar al Capitalei, după Pache Protopopescu

Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a declarat, joi, că, deşi este în acest moment înjurat de mulţi bucureşteni, Adriean Videanu ar putea fi al doilea mare primar al Capitalei, după Pache Protopopescu, pentru că "nu poţi să construieşti dacă nu dărâmi".

4 afișări
Imaginea articolului Blaga: Videanu ar putea fi al doilea mare primar al Capitalei, după Pache Protopopescu

Blaga: Videanu ar putea fi al doilea mare primar al Capitalei, după Pache Protopopescu

"Chiar dacă acum Bucureştiul este sufocat, mandatul lui Adriean Videanu va fi pomenit în bine, nu peste mult timp", a spus Vasile Blaga.

Secretarul general al PD a susţinut că, "dacă va continua în acest ritm, chiar dacă astăzi este înjurat de foarte mulţi bucureşteni, Adriean Videanu va fi al doilea mare primar al Bucureştiului, după Pache Protopopescu".

"Când spargi, nu eşti iubit. Dar după asta se va vedea că a avut mare dreptate, pentru că nu poţi să construieşti, fără să dărâmi", a explicat Blaga.

Liderul democrat a arătat că, în acest moment, Capitala are nevoie de o dezvoltare clară, dar va trebui ca deciziile să fie luate împreună cu locuitorii din jurul Bucureştiului. "Numai prin referendum se poate realiza un proiect de zonă metropolitană", a arătat Blaga.

El a completat că Bucureştiul are nevoie de o extindere clară spre periferie, de o a doua, chiar a treia şosea de centură, deşi deocamdată nici prima nu este finalizată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici